Chord Gitar Denny Caknan - Los Dol: Lanjut Lehmu Whatsapp-an Cek Paket Datane Yen Entek Tak Tukokne

Chord Gitar Denny Caknan - Los Dol: Lanjut Lehmu Whatsapp-an Cek Paket Datane Yen Entek Tak Tukokne

Terbaiknews - Los Dol dari Denny Caknan - Chord Gitar Denny Caknan - Los Dol : Lanjut Lehmu Whatsapp-an Cek Paket Datane Yen Entek Tak Tukokne 

- Berikut chord gitarLos Dol - Denny Caknan mudah dimainkan dari kunci C.

Los Dol merupakan lagu terbaru Denny Caknan.

Chord Gitar Los Dol - Denny Caknan

C D G -F Em
Losdol ndang lanjut lehmu whatsapp-an
Am B E
Cek paket datane yen entek tak tukokne
C D G-F Em
Tenan dik eling'O, yen mantan nakokno
Am B
Kabarmu tandane iku ora rindu
Em
Nanging kangen kringet bareng awakmu

[Intro]

Em Am
Tak gawe los dol, blas aku ra rewel
D G
Nyanding sliramu, sing angel di setel
Am D G -F Em
Tutuk-tutukno, chatingan karo wong liyo
Am B
Rapopo, aku ra gelo

[Int] B Am-C-B

Em Am
Kok tutup-tutupi, nomere mbok ganti
D G
Firasat ati, angel di apusi
Am D
Senajan mbok ganti tukang las
G -F Em
Bakul sayur lan tukang gas
Am B
Titeni, bakale ngerti

[Reff]
C D G -F Em
LOS DOL ndang lanjut lehmu whatsapp-an
Am B E
Cek paket datane yen entek tak tukokne
C D G-F Em
Tenan dik eling'O, yen mantan nakokno
Am B
Kabarmu tandane iku ora rindu
Em B
Nanging kangen kringet bareng awakmu

[Musik] Am Em Am B Em E
Am EmC B Em B

Em Am
Kok tutup-tutupi nomere mbok ganti
D G
Firasat ati angel di apusi
Am D
Senajan mbok ganti tukang las
G F Em
Bakul sayur lan tukang gas
Am B
Titeni bakale ngerti

[Kembali ke Reff 2x]

Em B
Nanging kangen kringet bareng awakmu
Em
Nanging kangen kringet bareng awakmu

(Tribunnews.com/Fajar)