Chord Gitar Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan x Ndarboy Genk: Neng Ngawi Aku Teko Nagih Janji

Chord Gitar Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan x Ndarboy Genk: Neng Ngawi Aku Teko Nagih Janji

Terbaiknews - Ngawi Nagih Janji Denny Caknan X Ndarboy Genk Cover Video Klip 

- Simak chord gitar lagu Ngawi Nagih Janji dari Denny Caknan x Ndarboy Genk berikut ini.

Chord gitar lagu Ngawi Nagih Janji dari Denny Caknan x Ndarboy Genk, kunci gitarnya mudah dimainkan karena dimulai dari C.

Denny Caknan bersama Ndarboy Genk merilis video klip terbaru mereka berjudul Ngawi Nagih Janji pada 23 Agustus 2020 lalu.

Lagu Ngawi Nagih Janji ini diciptakan langsung oleh Denny Caknan dan Ndarboy Genk.

Sejak perilisan video klipnya di YouTube Denny Caknan, lagu Ngawi Nagih Janji telah ditonton sebanyak 7,2 juta pada Rabu (16/9/2020) hari ini.

Video Klip Lagu Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan x Ndarboy Genk:

Chord Gitar Lagu Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan x Ndarboy Genk:

[Intro] C G Am G F Fm..
C F
Kowe mbiyen, ngomong tresno..
G C -G/B
Janji rabakal ngeliyo
Am
Jare pun manteb atimu
Dm G F G
Bakal ngenteni baliku..
C F
Siseh wetan kartonyono..
G C -G/B
Aku pamit bablas lungo
Am Dm
Pandongamu sing tak jaluk..
F G
Aku.. bakal mantuk..
Em Am
Rino wengi aku.. kelebon impenmu
Dm
Tangi-tangi pethuk"an bayanganmu
G
Neng pikir iki..
F C
Bungah.. ati sing tau nduweni..
Dm G
Mbendino tak rasani.. sak iki aku bali..
[Chorus]
C G Am
Neng ngawi.. aku teko nagih janji
G F
Kutho iki cen ngangeni
C Dm
Sliramu tak anti-anti..
G C
Neng alun-alun ngawi..
G Am
Roso iki iseh podo..
G F
Ora ono sing bedo..
C Dm
Madep mantep karo kowe
G C
Nek ra kowe.. ora wae..
MUSIK: C G/B Am G
F C Dm G
F C G/B Am
hu.. uu.. hu.. u.. u..
Dm D
Aku neng ngawi (a..aaa..)
G
Aku nagih janji..
C F
Siseh wetan kartonyono
G C -G/B
Aku pamit bablas lungo
Am Dm
Pandongamu sing tak jaluk..
F G
Aku.. bakal mantuk..
Em Am
Rino wengi aku.. kelebon impenmu
Dm
Tangi-tangi pethuk"an bayanganmu
G
Neng pikir iki..
F C
Oh.. bungah.. ati sing tau nduweni..
Dm G
Mbendino tak rasani.. sak iki aku bali..
[Chorus]
C G Am
Neng ngawi.. aku teko nagih janji
G F
Kutho iki cen ngangeni
C Dm
Sliramu tak anti-anti..
G C
Neng alun-alun ngawi..
G Am
Roso iki iseh podo..
G F
Ara ono sing bedo..
C Dm
Madep mantep karo kowe
G C G
Nek ra kowe.. ora wae..
C G Am
Neng ngawi.. aku teko nagih janji
G F
Kutho iki cen ngangeni
C Dm
Sliramu tak anti-anti..
G C
Neng alun-alun ngawi..
G Am
Roso iki iseh podo..
G F
Ora ono sing bedo..
C Dm
Madep mantep karo kowe..
G C
Nek ra kowe.. ora wae..

(Tribunnews.com/Whiesa)